Hai cu mine la World of Instagram – Community Building on Niches

Probabil că mulți dintre noi ne petrecem o bună parte din zi pe Instagram și am observat că locul se aglomerează din ce în ce mai tare. Influencerii nu mai cer like-uri pe Facebook, click-uri pe articole, cer follow pe Instagram. De ce se întâmplă asta, e destul de ușor de intuit: tinerii, o bună bucată din ei, au migrat de pe Facebook, pe Instagram. 

Ei bine, dacă vrei să știi cum anume să îți construiești o comunitate în jurul brand-ului tău personal, conferința asta e ce trebuie. World of Instagram se află la a patra ediție, iar cel puțin la două dintre ele mi-am ros unghiile pentru că n-am ajuns. Prima dată s-a întâmplat atunci când Ana Matei, v-am mai spus despre ea, instagrammer-ul meu favorit de travel a ținut o prezentare despre fotografia de călătorie, iar a doua oară s-a întâmplat când Vlad Eftenie  a vorbit despre pozele lui absolut magice.

De data asta, invitații sunt cumva din altă zonă. Cristi Ungureanu va fi primul speacker, apoi vor urma Sandra Bendre și Christian Dumitru, precum și un invitat surpriză din zona de beauty, 

Ca să ajungi la conferința asta, ai două variante. Prima ar fi să intri pe Worldofinstagram.ro și să îți treci acolo numele pe lista de înscrieri. Da, cam atât de simplu. 

Cea de-a doua, în schimb, e mai complicată. Da,  foarte complicată. Vă zic, nu știu dacă treceți testul ăsta. Ceea ce va trebui să faceți este să îmi lăsați un comentariu la postarea mea de pe Instagram cu primul cuvânt care vă vine în minte atunci când auziți.. pregătiți-vă… nu, nu vă simt încă… așa.. INSTAGRAM.

So, ținem treaba asta deschisă până pe 15 aprilie, iar pe 18 aprilie ne vedem la World of Intagram – Community Building on Niches, la The Ark, de la 18.30. 

Facem gașcă mare și o terorizăm pe Laura

Postarea de pe Instagram e aici:


_______________________________________________________________________________________________

World of Instagram este un eveniment educativ, in care sunt prezentate noutatile si schimbarile legate de aceasta pltaforma sociala, sunt dezbatute teme actuale despre evolutia Instagram, modul in care poti creste pe aceasta retea, toate sub indrumarea unor specialisti reprezentativi pentru aceasta industrie.
World of Instagram este locul care reuneste sub acelasi acoperis persoanele pasionate de Instagram si brandurile care sunt active pe Instagram. Cu fiecare editie, ne dorim sa contribuim la cresterea unei
comunitati faine de instagrammeri, sa le provocam creativitatea si sa invatam impreuna cum putem
gestiona cat mai bine, corect si mai ales, pe termen lung, conturile noastre, astfel incat sa fie apreciate si sa devina, de ce nu, un exemplu de urmat. Toate acestea le facem cu ajutorul specialistilor invitati la
eveniment, care au expertiza si experienta in Social Media si in special Instagram, dar si prin puterea
exemplului celor care au ajuns pe culmile succesului si care sunt o sursa de inspiratie pentru multi dintre noi.
Evenimentul World of Instagram este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner. 


Comments

comments

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *