Ce piese noi mi-au plăcut săptămâna asta (I)

Dacă mă următiți și pe Instagram știți asta deja, dacă nu, well, vă spun acum. Pe story-ul de acolo am o secțiune care se numește „Aur„, în care pun piesele noi și foarte mișto (mbine, fie, mișto pentru gustul meu) pe care le găsesc. So, fără alte introduceri, haideți să vedem ce mi-a plăcut săptămâna asta. Poate o să vă placă și vouă ceva de aici:

OneRepublic ft. Logic – Start Again

Piesa asta e coloana sonoră de la noul sezon al 13 Reasons Why și mi se pare că se potrivește perfect cu unele lucruri pe care le simt în perioada asta. N-ar fi mișto să putem lua lucrurile de la capăt atunci când simțim că nu e calea corectă?

James Arthur – You Deserve Better

James Arthur mi se pare că are fix vocea aia pe care o poți recunoaște dintr-o mie. Piesa asta mi se pare că-i ușor de vară și că se duce spre „Let Her Go” ca mesaj, dar cu o linie melodică ceva, ceva mai veselă.

DOC – Focul feat. Deliric & Vlad Dobrescu

Noul album DOC e up peste tot de vreo două zile. E un manifest despre el și despre o redescoperire, mie așa mi se pare. Îmi plac mai multe piese de pe album, dar asta cu Deliric și Vlad Dobrescu mi se pare că e fix ce trebuie.

Shawn Mendes ‒ Where Were You In The Morning?

Shawn Mendes e genul ăla de artist care a apărut de nicăieri și care rupe cu orice melodie scoate. Când ascultați melodia asta închideți ochii și imaginați-vă pe plajă, dimineața, alături de persoana iubită. Cu plăcere

Maroon 5 – Girls Like You ft. Cardi B

În cazul în care vă întrebați dacă în viața asta există combinații dubioase care să sune și bine, well, acum avem răspunsul. Nu mi-aș fi imaginat acum vreo doi ani o combinație între Cardi B și Maroon 5. Ei bine, ea a venit și sună chiar bine.

Șiii, pentru că nu vă pot lăsa așa, trebuie să vă ofer o „bombonică” pentru final. So, bombonica de astăzi este… 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *